home backup2021-08-01T13:00:24+00:00

Trainingsschool AW

Volgens de methode van Anniek Winters

Find a course
Apply now
Find a course
Apply now

“Leer een leider leiden en de hond zal volgen”

We offer a wide range of high quality of teaching and extra-curricular activities.

Welkom bij Trainingsschool AW!

Hondengedragsdeskundige Anniek Winters is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste deskundigen op het gebied van hondengedrag. Samen met haar team helpt ze duizenden honden en hun baasjes om samen in balans te komen. Met Trainingsschool AW bieden we de kans om baasjes samen met hun honden direct vanaf de start volgens de unieke methode van Anniek Winters op te voeden, zodat de ultieme relatie tussen hond en baas kan worden bereikt. Wij geloven er namelijk in dat jij als baas degene bent die het verschil kan maken en leggen dan ook voornamelijk de focus op alles wat jij zou moeten weten en leren. Wanneer jij namelijk voldoende kennis hebt van de hondenpsychologie en de behoeften van de hond, dan volgt de hond vanzelf.

Trainingsschool AW onderscheidt zich van reguliere hondenscholen door de verschillende trainingswijzen. Wij werken met modules waarbij de focus ligt op jou als leider, het vervullen van de basisbehoeften van de hond en de regels en wetten die gelden in de natuur. We leren de hond geen kunstjes aan.

Uiteraard zullen de basiselementen zoals ‘zit’, ‘af’, ‘blijf’ etc. aan bod komen maar een sociale en makkelijke hond zal je pas hebben wanneer hij de beste versie van zichzelf kan zijn en dus de juiste gemoedstoestand heeft. Dit is dan ook altijd de basis: je kunt immers ook niet naar de universiteit als je nog niet kunt lezen en schijven. Een goede basis waarin je in alle behoeften wordt voorzien en de juiste leiding krijgt is essentieel voor een gelukkig en onbezorgd leven.En hoe mooi is het dat jij als baas hier de grootste invloed op hebt. Wij helpen je er graag bij!

*De aangeboden modules bij Trainingsschool AW zijn niet geschikt voor honden met serieuze gedragsproblemen zoals uitvallen aan de lijn of andere vormen van agressie. Deze honden kunnen terecht bij www.anniekwinters.nl waarna ze vervolgens na hulp alsnog kunnen worden doorverwezen naar 1 van onze trainingsscholen. *

Vind hier een Trainingsschool AW bij jou in de buurt.

Avada University is devoted to excellence in teaching, learning, and research, and developing leaders in many disciplines who make a difference globally.

  • trainingsschoolaw-ooijen.nl – CITY?
  • trainingsschoolaw-helden.nl – CITY?

Onze trainingsscholen worden gerund door franchisenemers welke volledig zijn opgeleid door Anniek Winters. Zij kennen alle in-en outs van de methode en zijn dan ook volledig in staat om jou samen met je hond te begeleiden.

Onze modules

Het fundament van de ultieme relatie met jouw pup begint bij de puppy module.
Wat heeft jouw hond nodig in zijn leven? Wat heeft jouw hond nodig van jou?
Jij als baas zal de belangrijkste rol in zijn leven innemen.
Vanuit de natuur zoekt een hond naar samenwerking, wanneer je hem voorziet in deze behoefte zal hij op zijn best zijn.
De puppymodule bestaat uit vijf lessen, waarvan de eerste les een online theorieles is van Anniek Winters zelf waarbij je alle grondbeginselen leert van de hondenpsychologie.
Deze kennis geeft helderheid over de behoefte van de hond en wat hij nodig heeft.
Daarna volgen drie praktijklessen waarin belangrijke commando’s worden aangeleerd maar nog veel belangrijker leren hond en baas in deze lessen hoe een ultieme relatie tot stand komt gebaseerd op liefde, respect en vertrouwen.
Leer vanaf dag één om samen met je hond ontspannen te wandelen, leer hoe je dit consequent volhoudt om samen de balans te behouden.
In les vijf zal de module worden afgerond met een praktijkexamen: kun jij als baas al het geleerde nu zelfstandig toepassen? Weet jij wanneer je jouw pup moet helpen en wanneer niet? Dit is de les waarin jullie samen kunnen laten zien waar jullie zo hard aan gewerkt hebben.
Heb jij na afloop de ambitie om verder te leren met jouw hond? Volg dan de jonge honden module om ook de puberteit van jouw hond in goede banen te kunnen leiden.

SPECIALE WELKOMSACTIE (t/m 30 nov 2021) Alle modules 199,- ipv 250,-!

 

Is jouw hond 6 maanden en niet ouder dan een jaar?
Dan is onze jonge hondenmodule ideaal.
Tijdens deze module staat het kalmeren van je hond centraal, het netjes en ontspannen wandelen aan de lijn , hoe om te gaan met opkomende hormonen, grenzen en uitdagingen, het op de juiste manier in goede banen leiden en nog veel meer…

De module bestaat uit vijf lessen, waarvan de eerste les een online theorieles is van Anniek Winters zelf waarbij je alle grondbeginselen leert van de hondenpsychologie.
De praktijklessen zullen met name besteed worden aan oefeningen die de belangrijke basis vormen voor de ultieme relatie. In de vijfde les wordt de module afgesloten met een praktijkexamen. Hierin laten jullie samen zien hoe je ook deze wat moeilijkere periode consequent en succesvol doorloopt.

SPECIALE WELKOMSACTIE (t/m 30 nov 2021) Alle modules 199,- ipv 250,-!

Vanaf een jaar kan iedere hond deelnemen aan de basismodule. Zoals het woord al zegt wordt er in deze module gewerkt aan de basis omdat een goed begin het halve werk is. Wanneer jij een goede leider voor jouw hond leert te zijn en hem vervult in al zijn basisbehoeften zal je merken dat hij meer dan bereid is om jou te geven wat jij zou willen.
Tijdens deze module werken we aan het ontspannen wandelen aan de lijn, werken we aan impulscontrole, leer je communiceren met je hond doormiddel van lichaamstaal en nog veel meer…

De module bestaat uit vijf lessen, waarvan de eerste les een online theorieles is van Anniek Winters zelf waarbij je alle grondbeginselen leert van de hondenpsychologie.
In de vijfde les wordt de module afgesloten met een praktijkexamen. Hierin laten jullie samen zien hoe je het geleerde in praktijk zelfstandig kunt toepassen.

SPECIALE WELKOMSACTIE (t/m 30 nov 2021) Alle modules 199,- ipv 250,-!

Dit is een module voor gevorderden en kan gevolgd worden na het succesvol behalen van de jonge honden – of basismodule.
Het doel van deze module is het samen erop uit gaan met je hond waarin de ontspanning centraal staat. Deze module bestaat uit vijf lessen, waarvan de eerste les een online theorieles is van Anniek Winters zelf waarbij je alle grondbeginselen leert van de hondenpsychologie.
Heb je deze les al gevolgd tijdens de jonge honden – of basis module? Dan hoef je deze les niet te volgen. Wel is het belangrijk om de kennis hiervan paraat te hebben om ook deze module goed te kunnen doorlopen.
De stad in, de markt op, op het terras genieten, wandelen door het park, een kleine boodschap. Zo zijn er talloze voorbeelden van het meenemen van je hond in een prikkelrijke omgeving.
Na de module weet je precies hoe je je hond in een nieuwe situatie het beste kunt begeleiden zonder dat hij stress ervaart van de nieuwe prikkels. Je zult geen enkele situatie meer uit de weg gaan en volop genieten van het meenemen van je hond.
Tijdens de module zul je ook merken dat het contact met je hond verbetert, ook zal de module de vertrouwensband versterken. Kortom, de relatie wordt ook beter.
De vijfde les wordt afgesloten met een theorie- en praktijk examen welke wordt afgenomen op een terras.

SPECIALE WELKOMSACTIE (t/m 30 nov 2021) Alle modules 199,- ipv 250,-!

Inschrijven

COURSES

EVENTS

LATEST NEWS

Today’s Univeristy News

Covering topics from classes to politics and student organization events.

Anniek Winters Methode

Leer een leider leiden en de hond zal volgen.

Kies je module *
Bedankt voor je bericht! We nemen z.s.m contact met je op!
Oeps, er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens!

Na je aanmelding nemen we z.s.m contact met je op!

Ga naar de bovenkant