Welkom bij Trainingsschool AW Enkhuizen!
Mijn naam is Francis van der Schaaf en ik ben 38 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Maurice, ben trotse moeder van mijn dochter Bente en baasje van onze witte herder Rudy.
Ik ben parttime werkzaam bij de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord en in mijn vrije tijd ben ik vrijwilligster bij brandweer Enkhuizen. Daarnaast heb ik een stichting opgericht om Roemeense zwerfhondjes te helpen waar ik mij wekelijks met een team vrijwilligers voor inzet.
Om mijn kennis over het omgaan met honden te verbreden ben ik in 2022 begonnen met deel 1 van de opleiding “Honden opvoeden volgens de methode van Anniek Winters” waarna deel 2 & 3 niet achter konden blijven.
Toen de unieke kans kwam om een Trainingsschool te starten twijfelde ik geen moment. Hoe gaaf is het om mensen alles te leren over hoe je een hond in de juiste gemoedstoestand kan brengen waardoor deze de beste versie van zichzelf kan zijn.
Twijfel niet en neem contact op als jij ook een geweldige relatie met je hond wilt hebben gebaseerd op liefde, respect en vertrouwen.
Hopelijk tot snel!